Lake House by Adora

Conecteaza-te cu natura si bucura-te de experienta Lake House by Adora!

Lake House by Adora – o oază modernă de relaxare amplasată pe malul lacului Bicaz, înconjurată de pădure. Aici este locul perfect pentru a evada din agitația orașului, fără a renunța la confortul de care aveți nevoie.

Experiența unică de la Lake House by Adora începe cu o plimbare cu barca, de la parcarea de pe marginea lacului până la pontonul de pe lac. Aici, sunteți întâmpinați cu un pachet de atenții delicioase: un vin spumant răcoritor și bomboane de ciocolata.

Lake House by Adora este prevăzut cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o experiență confortabilă. Spațiul de cazare dispune de doua dormitoare spatioase cu bai proprii,  living confortabil ce vă așteaptă să vă relaxați într-un cadru primitor și bucătăria open space complet utilată ce oferă posibilitatea prepararii mesei. În plus, terasa generoasă vă așteaptă să savurați o cafea matinala sau să pregătiți un grătar în mijlocul naturii.

În timpul șederii la Lake House by Adora, vă punem la dispoziție acces WiFi, pentru a rămâne conectați. Cu toate acestea, sperăm că veți alege să petreceți timpul liber relaxându-vă și bucurandu-va de natura. 

Locația Lake House by Adora este perfectă pentru o escapadă romantică alături de persoana iubită sau pentru câteva zile de distracție cu prietenii în mijlocul naturii.

Pentru cei dornici de aventură, Lacul Bicaz oferă o varietate de activități acvatice contra cost, precum plimbari cu vaporasul,  plimbari cu barca, hidrobicicleta, caiac și  jet ski. Pe malul lacului veți găsi mai multe terase, unde puteți savura mese delicioase într-un cadru plăcut. Accesul la acestea se poate realizează cu ajutorul bărcii sau al mașinii, in functie de preferinte. Pentru cumpărături și necesități, orașul Bicaz se află la doar 15 minute distanță cu mașina, oferindu-vă acces facil la supermarketuri precum Penny Market și Profi Market, farmacii, spital etc.

Lake House by Adora vă așteaptă sa va bucurati de frumusețea naturii și de o experiența de cazare unică. Aici veți găsi echilibrul perfect între confortul modern și liniștea oferită de natură, creând astfel o experiență de neuitat.

Rezervați-vă acum concediul și bucurati-va de experienta Lake House by Adora!

Camera Vila Tripla

Camera tripla 

Vila are patru camere individuale, fiecare cu baie proprie si intrare separata. Fara un spatiu comun de tip living.