Entry-header image

PLATI EFECTUATE PRIN CARD VACANTA

S.C. BAHIA&NOVI S.R.L. acceptă plata serviciilor hoteliere prin intermediul Cardurilor si Tichetelor de vacanță (Sodexo, Up România, Edenred) 

Informaţii utile despre Cardurile de Vacanță

Ce sunt Cardurile de Vacanță?

Cardurile de Vacanță, cunoscute și sub denumirea de Vouchere de Vacanță, reprezintă o modalitate modernă de a acorda prime sau indemnizații de vacanță, similare cu tichetele de masă, sub forma unui card bancar electronic. Aceste carduri permit beneficiarului să achiziționeze servicii turistice sau vacanțe în România, atât pentru el și pentru familia sa.

De unde poți obține un Card de Vacanță?

Cardul de Vacanță poate fi oferit de către compania la care lucrezi.

Ce servicii turistice pot fi achiziționate cu Cardul de Vacanță?

Pachetul de servicii turistice achiziționat pe baza Cardurilor de Vacanță pot include servicii de cazare și servicii de alimentație publică. Cardurile de vacanță sunt nominale și pot fi folosite doar de către titularul lor.

Cum poți plăti cu Cardul de Vacanță?

Există câteva situații în funcție de suma totală a plății pentru vacanță:

  • Dacă valoarea sejurului este egală cu valoarea cardurilor de vacanță, trebuie să plătești cu Cardul de Vacanță pe care îl ai.
  • Dacă valoarea vacanței tale depășește valoarea Cardului de Vacanță, diferența trebuie achitată prin alte modalități de plată, cum ar fi numerar, ordin de plată sau card.
  • În cazul în care valoarea rezervării tale este mai mică decât valoarea Cardului de Vacanță, conform legii, restul de bani nu poate fi returnat în numerar. În acest caz, poți adăuga servicii suplimentare în limita posibilităților (zile suplimentare de cazare, servicii de masă suplimentare etc.) până la valoarea cel puțin egală cu cea a Cardului de Vacanță. Dacă aceasta nu este posibilă, diferența nu va fi returnată. Pentru cardul de vacanta în format electronic se poate platii suma necesara.

Pentru a putea fi utilizat, Cardul de Vacanță trebuie să îndeplinească următoarele condiții obligatorii:

  • să fie pe numele celui care beneficiază de vacanță
  • elementele de securitate ale Cardului să fie vizibile și în bună stare
  • să nu fie expirat
  • să nu fie deteriorat, distrus, perforat, capsat, sau îndoit
  • codul de bare să fie intact

Dacă doriți o rezervare cu plata cu Cardul de Vacanță, contactați 0751336420 sau pe adresa de mail [email protected]